Bogføringsprogram ⇒ Find det bedste her (2019)

Her har vi nogle bud på gode online bogføringsprogrammer, som gør det hele lidt nemmere for dig. Find dit nye bogføringsprogram her.

Simpelt Regnskab Dinero Starter Billy Basic Dinero Pro Billy Premium
Pris 89 kr/md. Gratis Gratis 197 kr/md. 165 kr/md.
Besøg side
Telefon-support
Chat-support
Hjælp til bogføring Begrænset Begrænset Begrænset
Faktura med dit eget logo
Opkræv automatisk abonnement fra dine kunder
Backup af bilag i Dropbox
Upload nemt bilag via mobil app
Integration med lønsystem Tilkøb
Link til side

Hvorfor skal jeg bruge et bogføringsprogram?

De færreste selvstændige virksomhedsejere synes at bogføring er det sjoveste at beskæftige sig med. Men ifølge loven skal man bogføre virksomhedens bilag. I princippet kan man benytte sig af et almindeligt regneark, som Excel eller Google Sheets, men et egentligt bogføringsprogram er specielt udviklet med henblik på at gøre bogføringen nemmere for dig.

Især når det kommer til momsregnskabet, kan det være en utrolig stor fordel at bruge et bogføringsprogram. Det kan godt betale sig at se lidt nærmere på hvad de forskellige programmer kan.

Dinero giver dig et godt overblik

Et bogføringsprogram som Dinero, gør bogsføringen mere simpel og mindre tidskrævende. Programmet er både intuitivt opbygget og nemt at gå til, selv for dig som ellers ikke har meget flair for bogføring. Idéen med et bogføringsprogram er, at det skal frigøre tid, som ejere af mindre virksomheder hellere vil bruge på det daglige arbejde. Når du vælger Dinero vil du således have en bekymring mindre.

Det er smart opbygget og har mange skabeloner, som gør det nemt at skabe overblik over bogføringen. Programmet tilbyder også generel vejledning, når du har brug for at komme godt i gang med din virksomhed. Så Dinero er derfor et nemt og overskueligt sted at starte.

Billys bogføringsprogram sparer dig for kedeligt arbejde

Et andet bogføringsprogram, som giver et godt overblik, er Billy. Dette bogføringsprogram er nemt at bruge og letter bogføringen i dit firma. Billy kan nogenlunde det samme som Dinero, og begge programmer har desuden online chat support, hvor du hurtigt kan få hjælp til konkrete problemstillinger i forhold til det tekniske ved din virksomheds økonomi. Hvis du er i tvivl om hvordan det ser ud med momsregnskabet, har Billy også en særlig funktion til at følge det på en nem måde.

Det kan være lidt svært at sige, hvilket af de to programmer, der er bedst. Grundlæggende tilbyder de mange af de samme ting, og det er lidt en smagssag hvilket der passer bedst til din virksomheds profil.

Prøv et bogføringsprogram uden betaling

Fælles for Billy og Dinero er at begge tilbyder gratis bogføringsprogram. Dinero har henholdsvis Dinero Starter og Dinero Pro, hvor det første primært henvender sig til nystartede virksomheder, og det andet til de mere etablerede firmaer. Billys to versioner hedder henholdsvis Billy Basic og Billy Premium, og her kan du prøve alle funktioner gratis i 30 dage før du beslutter dig. Pro versionerne tilbyder mere avancerede værktøjer for virksomheder, der stiller større krav til hvad deres regnskabsprogram skal kunne.