Gratis bogføringsprogram i 2019 ⇒ Se vores guide her

Et gratis bogføringsprogram er tilstrækkeligt for mange. Læs med her hvor vi har anmeldt de mest populære bogføringsprogrammer, som du kan bruge helt gratis.

Få styr på tallene med et gratis bogføringsprogram fra Billy eller Dinero

Gør din bogføring nemmere for dig selv at tilmelde dig en gratis version af Billy eller Dinero. Selvom du kan betale for en udvidet version, følger der mange funktioner med de gratis versioner, som bl.a. hjælper dig med:

  • Faktureringer
  • Regninger
  • Moms

I den gratis version af Billy kan du bogføre op til 500 posteringer pr. måned, hvilket må siges at være tilstrækkeligt for de fleste. Billy og Dinero gør din bogføring nem og overskuelig. Programmerne husker alle dine tal, lægger dem sammen for dig og sætter dine bilag ind i de rette kontekster.

Der er sørget for sikkerhed og backup i de gratis samt betalende versioner af programmerne.

Endnu en fordel ved et bogføringsprogram fra enten Billy eller Dinero er, at de forbliver gratis. Andre bogføringsprogrammer er kun gratis i en tidsbegrænset periode, før betaling må indtræffe. Sidst, men ikke mindst kan du få support fra en revisor eller bogholder bag Dinero eller Billys team, hvis du er i tvivl om noget undervejs i bogføringen.

Hvem henvender de gratis bogføringsprogrammer sig til?

Hvis du har en mindre eller en nyopstartet virksomhed, kan du få gavn af et gratis bogføringsprogram, da det vil spare dig en masse tid. Selv basale regnskaber kan tage lang tid at få afsluttet, hvis man skal gøre det hele i eks. Excel. Du kan hurtigt få styr på dit bogholderi ved løbende at benytte programmet, når du foretager noget i virksomheden. Desuden kan enhver benytte programmet, uanset deres evner eller forståelse for bogholding og regnskab.

Har du styr på alle dele i din bogføring?

Det kan være, at du har styr på nogle dele af din bogføring, mens du måske bruger meget længere tid på andre dele, f.eks. momsafregningen, hvor det stadig er en fordel at tilmelde dig et gratis bogføringsprogram, da du selv kan vælge hvilke dele af bogføringen, du vil have hjælp til af programmet. Der er mange regler inden for korrekt bogføring, som du ikke behøver at huske på eller tage højde for med et gratis bogføringsprogram.