Gratis bogføringsprogram i 2024 ⇒ Se vores guide her

Et gratis bogføringsprogram er tilstrækkeligt for mange. Læs med her hvor vi har anmeldt de mest populære bogføringsprogrammer, som du kan bruge helt gratis.

Dinero Starter Billy Basic Dinero Pro Billy Premium
Pris Gratis Gratis 297 kr/md. 199 kr/md.
Besøg side
Telefon-support
Chat-support
Hjælp til bogføring Begrænset
Faktura med dit eget logo
Opkræv automatisk abonnement fra dine kunder
Backup af bilag i Dropbox
Upload nemt bilag via mobil app
Integration med lønsystem
Link til side

 

Links til hhv. Billy og Dinero:

https://www.billy.dk/

https://dinero.dk/

 

Få styr på tallene med et gratis bogføringsprogram fra Billy eller Dinero

Gør din bogføring nemmere for dig selv at tilmelde dig en gratis version af Billy eller Dinero. Selvom du kan betale for en udvidet version, følger der mange funktioner med de gratis versioner, som bl.a. hjælper dig med:

  • Faktureringer
  • Regninger
  • Moms

I den gratis version af Billy kan du bogføre op til 500 posteringer pr. måned, hvilket må siges at være tilstrækkeligt for de fleste. Billy og Dinero gør din bogføring nem og overskuelig. Programmerne husker alle dine tal, lægger dem sammen for dig og sætter dine bilag ind i de rette kontekster.

Der er sørget for sikkerhed og backup i de gratis samt betalende versioner af programmerne.

Endnu en fordel ved et bogføringsprogram eller regnskabsprogram fra enten Billy eller Dinero er, at de forbliver gratis. Andre bogføringsprogrammer er kun gratis i en tidsbegrænset periode, før betaling må indtræffe. Sidst, men ikke mindst kan du få support fra en revisor eller bogholder bag Dinero eller Billys team, hvis du er i tvivl om noget undervejs i bogføringen.

Links til hhv. Billy og Dinero:

https://www.billy.dk/

https://dinero.dk/

 

❓ Hvem henvender de gratis bogføringsprogrammer sig til?

Hvis du har en mindre eller en nyopstartet virksomhed, kan du få gavn af et gratis bogføringsprogram, da det vil spare dig en masse tid. Selv basale regnskaber kan tage lang tid at få afsluttet, hvis man skal gøre det hele i eks. Excel. Du kan hurtigt få styr på dit bogholderi ved løbende at benytte programmet, når du foretager noget i virksomheden. Desuden kan enhver benytte programmet, uanset deres evner eller forståelse for bogholding og regnskab.

❓ Har du styr på alle dele i din bogføring?

Det kan være, at du har styr på nogle dele af din bogføring, mens du måske bruger meget længere tid på andre dele, f.eks. momsafregningen, hvor det stadig er en fordel at tilmelde dig et gratis bogføringsprogram, da du selv kan vælge hvilke dele af bogføringen, du vil have hjælp til af programmet. Der er mange regler inden for korrekt bogføring, som du ikke behøver at huske på eller tage højde for med et gratis bogføringsprogram.

❓ Hvorfor skal jeg bruge et bogføringsprogram?

De færreste selvstændige virksomhedsejere synes at bogføring er det sjoveste at beskæftige sig med. Men ifølge loven skal man bogføre virksomhedens bilag. I princippet kan man benytte sig af et almindeligt regneark, som Excel eller Google Sheets, men et egentligt bogføringsprogram er specielt udviklet med henblik på at gøre bogføringen nemmere for dig.

Især når det kommer til momsregnskabet, kan det være en utrolig stor fordel at bruge et bogføringsprogram. Det kan godt betale sig at se lidt nærmere på hvad de forskellige programmer kan.

Dinero giver dig et godt overblik

Et bogføringsprogram som Dinero, gør bogsføringen mere simpel og mindre tidskrævende. Programmet er både intuitivt opbygget og nemt at gå til, selv for dig som ellers ikke har meget flair for bogføring. Idéen med et bogføringsprogram er, at det skal frigøre tid, som ejere af mindre virksomheder hellere vil bruge på det daglige arbejde. Når du vælger Dinero vil du således have en bekymring mindre.

Det er smart opbygget og har mange skabeloner, som gør det nemt at skabe overblik over bogføringen. Programmet tilbyder også generel vejledning, når du har brug for at komme godt i gang med din virksomhed. Så Dinero er derfor et nemt og overskueligt sted at starte.

Billys bogføringsprogram sparer dig for kedeligt arbejde

Et andet bogføringsprogram, som giver et godt overblik, er Billy. Dette bogføringsprogram er nemt at bruge og letter bogføringen i dit firma. Billy kan nogenlunde det samme som Dinero, og begge programmer har desuden online chat support, hvor du hurtigt kan få hjælp til konkrete problemstillinger i forhold til det tekniske ved din virksomheds økonomi. Hvis du er i tvivl om hvordan det ser ud med momsregnskabet, har Billy også en særlig funktion til at følge det på en nem måde.

Det kan være lidt svært at sige, hvilket af de to programmer, der er bedst. Grundlæggende tilbyder de mange af de samme ting, og det er lidt en smagssag hvilket der passer bedst til din virksomheds profil.

Et skærmbillede af Billys kontrolpanel:

billy kontrolpanel

Hvilket gratis bogføringsprogram skal jeg vælge?

Fælles for Billy og Dinero er at begge tilbyder gratis bogføringsprogram. Dinero har henholdsvis Dinero Starter og Dinero Pro, hvor det første primært henvender sig til nystartede virksomheder, og det andet til de mere etablerede firmaer. Billys to versioner hedder henholdsvis Billy Basic og Billy Premium, og her kan du prøve alle funktioner gratis i 30 dage før du beslutter dig. Pro versionerne tilbyder mere avancerede værktøjer for virksomheder, der stiller større krav til hvad deres bogføringsprogram skal kunne.

Links til hhv. Billy og Dinero:

https://www.billy.dk/

https://dinero.dk/