E-conomic ⇒ Vi har anmeldt regnskabsprogrammet her (2023)

E-conomic er et af de mere tunge regnskabsprogrammer. Med op til 40 forskellige funktioner kan du med sikkerhed få dækket dine behov. Men er det nødvendigt?

Hvis du er på udkig efter et regnskabsprogram i den mere avancerede ende af skalaen, så er der god grund til at læse videre her, for det kommer ikke som en overraskelse, at revisorer og bogholdere anbefaler E-conomic. Læs med og find ud af, om det også er noget for dig.

 

Er E-conomic for dig? Find ud af det her

For at gøre det lettere for dig at finde det regnskabsprogram, der passer bedst til dine behov, har vi herunder anmeldt E-conomic, så du kan se både fordele og ulemper ved programmet og læse om de alternativer, der findes. Anmeldelsen er lavet ude fra selv programmets brugervenlighed, funktionerne, der er inkluderet og adgangen til support ved problemer.

Der kommer hele tiden nye programmer på markedet og det betyder, at det kan være rigtig svært at danne sig et overblik. Samtidig er det for mange nystartede virksomheder svært at vide, præcis, hvor mange funktioner det er nødvendigt at have tilgængelige som udgangspunkt for et velafbalanceret regnskab.

Med anmeldelserne her på siden skulle det gerne blive lettere at navigere i de mange programmer og finde det, der passer bedst til dine behov.

 

Om E-conomic

E-conomic blev grundlagt I 2001 af en dansk revisor, der ønskede at lave et intelligent og funktionelt regnskabsprogram, der skulle kunne bruges af folk med alle niveauer af erfaring indenfor bogføring. Det blev starten på E-conomic, som dog i dag ejes og bestyres af den norske koncern Visma.

Det giver dig en række spændende og brugbare funktioner samtidig med at du kan arbejde sammen en for eksempel din revisor i programmet for at skabe er fuldstændigt balanceret regnskab.

Det er et regnskabsprogram, der giver dig muligheden for at tilpasse antallet af funktioner med dine behov og din erfaring indenfor bogføring. Således betaler du kun for det, du har brug for, men samtidig ikke binder dig til en løsning, som din virksomhed muligvis vokser fra i fremtiden.

Fordelene ved at vælge E-conomic

De fleste mindre regnskabsprogrammer der er er anmeldt her på siden henvender sig primært til mindre virksomheder og nye iværksættere. E-conomic adskiller sig på det punkt, fordi de ikke bare tilbyder en løsning, men hele tre, der betyder at du kan starte småt og udbygge efterhånden som din virksomhed vokser – uden at skulle flytte hele regnskabet fra et program til et andet.

Du kan vælge mellem:

 

  • Start-up, som henvender sig til de mindste og nystartede virksomheder, der ikke har de store behov for avanceret regnskab og ikke har tidligere erfaringer med at bruge regnskabsprogrammer. Prisen er: 99,-/md
  • Small Business, der henvender sig til de mindre virksomheder, der har lidt mere erfaring med regnskab og gerne vil have et mere avanceret program med flere muligheder og funktioner. Prisen er 169,-/md
  • Professional, der er til de store virksomheder, som har brug for et regnskabsprogram, der kan det hele. Til virksomheder, der har folk ansat til at tage sig specifikt af regnskaber og bogføring og derfor har stor erfaring med faget. Prisen er: 349,-/md

 

Derfor kan du altså lade dit regnskabsprogram vokse med din virksomhed og jo mere bekendt du bliver med programmet, des flere funktioner kan du låse op for. Når det bruges af folk, der har styr på regnskab og bogføring vil det være et helt fantastisk program med alle de funktioner der kan blive brug for.

 

Ulemperne ved at vælge E-conomic

Det er svært at sige, om det er en rigtig ulempe, men en af de ting man skal være opmærksom på, inden man beslutter sig for at bruge E-conomic er, at der kan være svært at navigere rundt i for begyndere – selv om det kun er start-up pakken. Det betyder, at:

 

  • Det kræver tid at sætte sig ind i opsætningen
  • Der kan forekomme fagudtryk og termer, som det er nødvendigt at researche for lægmænd og begyndere
  • Muligheden for at få hjælp fra E-conomics support er begrænset, fordi de kun har meget begrænsede åbningstider.

 

Alternativer til E-conomic

Fordi E-conomic er et relativt avanceret program selv i den billigste udgave, kan det virke som overkill for mindre virksomheder og enmandsfirmaer. Heldigvis findes der også alternativer, der er både mindre avancerede og gratis på nettet.

Hvis du blot søger et program, der kan holde styr på dine indtægter og udgifter samt kan bruges, når du skal sende fakturaer til dine kunder, så er programmer som Billy eller Dinero rigtig gode alternativer til E-conomic.

Når man ser på E-conomics priser, er der ingen tvivl om, at for at program med de funktioner og muligheder som E-conomic tilbyder, så er priserne yderst rimelige, men har du ikke behov for de mange funktioner, så er et gratis alternativ om ikke andet værd at overveje.

Links til hhv. Billy og Dinero:

https://www.billy.dk/

https://dinero.dk/