Simpelt Regnskab ⇒ Læs vores anmeldelse her (2024)

Overvejer du at bruge Simpelt Regnskab som dit regnskabsprogram? Læs vores anmeldelse her, hvor vi holder Simpelt Regnskab op mod konkurrenterne.

Er du selvstændig ved du også, hvor meget tid og kraft det kan tage når du skal lave regnskab. Heldigvis findes der rigtig mange gode og lettilgængelige programmer derude, som kan hjælpe dig med at komme hurtigere igennem fakturering og indberetning.

Med et program som Simpelt Regnskab til at holde styr på dine udgifter og indtægter gør du det lettere for dig selv at holde helt styr på dit regnskab – uden at bruge unødvendig tid eller kræfter på det. Læs mere herunder og bliv klogere på hvorfor Simpelt Regnskab kan være den rigtige løsning for dig – og hvilke andre programmer, der kan være gode alternativer.

Simpelt regnskab – hvorfor?

Simpelt Regnskab er udviklet specifikt til mindre virksomheder, og dermed er et oplagt valg for bl.a. selvstændige og iværksættere. Det er et program, der tilbyder dig alle de vigtige funktioner, der er med til at gøre din bogføring til en lettere og mere overskuelig opgave.

Simpelt Regnskab giver dig:

 • Giver dig bedre tid. Fordi det gør dit arbejde mere enkelt, når det kommer til regnskaber og bogføring. Du kan bruge mindre tid på økonomien og mere tid på det, du brænder for.
 • Sørger for at du ikke får ubehagelige overraskelser. Fordi der hele tiden bliver holdt styr på, hvad der kommer ind og går ud – og dine indberetninger er som de skal være.
 • Giver dig alt, der du skal bruge i en pakke. Det er ikke bare et regnskabsprogram, men også en pakkeløsning, der giver dig alt det du har brug for som:
  • Gratis support
  • Årsregnskab
  • Momsafregning
  • Adgang fra computer, tablet og computer
  • Fakturering

Det er med andre ord, et regnskab der er designet med det ene formål at gøre det lettere for dig at holde styr på økonomien i din virksomhed, så du kan koncentrere dig om at vækste dit firma og gøre det, du er bedst til!

 

Alternative programmer

Selv om Simpelt Rengskab kun koster 89,- om måneden og inkluderer mange gode funktioner, så findes der også en række gratis alternativer som for eksempel Dinero eller Billy, der begge er helt gratis. Så længe du kan nøjes med de funktioner, der findes i deres basispakker.

Hvis du vil vide mere om Billy, Dinero, eller regnskabsprogrammer generelt, kan du læse videre på denne hjemmeside.

Links til hhv. Billy og Dinero:

https://www.billy.dk/

https://dinero.dk/