Faktura program ⇒ Se gratis løsninger her (2024)

Se mulighederne her, hvis du leder efter gode faktura programmer, som fungerer helt perfekt. Og som tilmed er gratis.

Du kender det sikkert, hvis du er selvstændig. Der kan være dage, hvor du skal lave noget, du ikke er i stemning til: regnskaber. Alt det der med at hente gamle kvitteringer og finde frem til, hvordan du hurtigst muligt kan få færdiggjort det lange og ikke specielt sindsoprivende arbejde, der tærer på energien og gør, at man bliver mentalt træt. Det kræver nemlig et vist fokusniveau, når man skal lave de her evindelige regnskaber på egen hånd. Men sådan behøver det faktisk ikke at være. Overhovedet. Et faktura program vil kunne gøre det hele lidt nemmere for dig.

Dinero Starter Billy Basic Dinero Pro Billy Premium
Pris Gratis Gratis 297 kr/md. 199 kr/md.
Besøg side
Telefon-support
Chat-support
Hjælp til bogføring Begrænset
Faktura med dit eget logo
Opkræv automatisk abonnement fra dine kunder
Backup af bilag i Dropbox
Upload nemt bilag via mobil app
Integration med lønsystem
Link til side

 

Links til hhv. Billy og Dinero:

https://www.billy.dk/

https://dinero.dk/

 

Gratis og nemme faktura programmer

Som faktura program bør man anvende et regnskabsprogram. Her kan man nemt sende fakturaer , holde øje med betalinger, samt få overblik over alle posteringer og moms. Der er to programmer, som fungerer helt perfekt: Billy og Dinero.

Hvad er det så, de to programmer kan?

De kan lette på irritationen og spare dig tid, når du skal gøre regnskabet op. Billy og Dinero er anmelderroste regnskabsprogrammer, hvor du ikke behøver at være irriteret, inden du går i gang, fordi der står regnskaber på menuen. Billy og Dinero er regnskabsprogrammer, der ifølge mange brugere ligefrem gør det sjovt at tage hånd om regnskabet og fakturaerne.

Årsagen hertil skal findes i, at det hele er så nemt og overskueligt, når man bruger de to programmer. Og hvad er så det bedste ved Billy og Dinero?

Begge to er gratis fakturaprogrammer. Som i kvit og frit.

Det er muligt at få en opgradering, hvor man har ekstra regnskabsfunktioner, men det koster 165 kroner om måneden. Hos Billy får du dog de første tre måneder gratis med det opgraderede program.

 

Det kan fakturaprogrammerne Billy og Dinero

Faktureringssystemet på Billy fungerer altid perfekt og helt uden problemer, når du skal lave en faktura. Det gør Dinero sådan set også, men der har været enkelte historier om små og korte udfald, der endnu ikke er blevet registreret hos Billy. En stor fordel ved Dinero er, at den indsamler data fra andre brugere, der bruges konstruktivt og informationsgivende for brugeren.

Man har nemlig på Dinero oprettet en ”flinkeliste,” der er med til at sikre, at brugere af Dinero ved, hvordan en potentiel kundes track record er, når det kommer til at udbetale penge. Er det en kunde, der har en god historie med at betale penge til tiden? Så hører vedkommende til på flinkelisten. Hvis det derimod er en, der ikke kan finde ud af at betale til tiden, er det en kunde, som falder ind under kategorien ”dårlig betaler.”

Et skærmbillede af Billys kontrolpanel:

billy kontrolpanel

 

Fakturaprogrammer er for mange bedre end Excel

Grundlæggende er fakturaprogrammerne Billy og Dinero blevet rost utallige gange for at være væsentligt bedre end Excel og andre regnskabsprogrammer, man kan downloade på computeren. Det skyldes, at Billy og Dinero har sat alt op, så det passer dig som forbruger allerbedst. Du får en automatisk oversigt over dit forbrug, og tingene bliver gjort op i statistikker allerede på startsiden. Det kan eksempelvis være en statistik, der viser, hvad dine udgifter går til målt i procenter. På den måde kan du få et indblik i, hvad du kan gøre for at spare penge, og det er altid belejligt for de flestes vedkommende.

Links til hhv. Billy og Dinero:

https://www.billy.dk/

https://dinero.dk/