Web-Regnskab ⇒ Læs vores gennemgang her

Her gennemgår vi regnskabsprogrammet fra Web-Regnskab. Hvis du overvejer at bruge dette program, kan du læse vores anmeldelse her.

De fleste foretrækker at bruge Dinero og Billy. Men det er ikke nødvendigvis altid, fordi de to programmer er bedre end regnskabsprogrammet Web-Regnskab. Det kan de godt være ifølge nogle, men det er ikke, fordi forskellen er så markant, som nogle vil gøre den til. Men det handler meget om præferencer og behov, så derfor laver vi en nærmere gennemgang herunder, så du bedre kan bestemme dig for, hvad der passer bedst til dig.

Forholdsvist Nemt og billigt

Web-Regnskab er et af de letteste, danske regnskabsprogrammer at bruge og koster kun 49 kroner om måneden.

Det kræver ikke det store at logge ind på regnskabet fra mobilen eller computeren. Og skulle det ske, at du skifter computer, logger du bare på fra den nye enhed. Der er ikke bøvl med installation eller lignende – alt er, som det skal være med ét og samme login.

Regnskabsprogrammet giver nogenlunde muligheder

Web-Regnskab er kendt for at have mange smarte moduler, hvor du kan opstille f.eks. årsrapporter. Du kan også integrere det med din egen webshop, der gør det nemt at bogføre og sende rykkere. Har du ikke styr på hjemmesiden, så tilbyder de faktisk også en hjemmesideløsning for 49 kr./md – og er således mere end ”bare” et regnskabsprogram også.

Adgang til revisoren

Til din revisor kan du med få klik give ham eller hende adgang til dit regnskab. Dermed er slut med at sende datafiler manuelt og med adgangen bliver det bare dét nemmere. Datafilerne kan også scannes, så din revisor nemt kan logge ind og se dem på den måde.

Tusindvis af brugere

Web-Regnskab er prøvet og bruges af mange tilfredse brugere. Web-Regnskab er da også bestemt et af de lettere, sikreste og mest stabile regnskabsprogrammer i landet, og det er tilmed et regnskabsprogram, som langt de fleste kan finde ud af at bruge. Også dem, der ikke har erfaring med regnskab og bogføring.

Det gode ved Web-Regnskab er især, at det øger glæden for brugerne til at bruge regnskaber, fordi det er gjort simpelt og intuitivt.
Målet hos Web-Regnskab er, at det skal være et regnskabssystem, som er de danske iværksætteres foretrukne, hvilket de forsøger at realisere med deres smarte funktioner og store brugervenlighed – for ikke at snakke om den billige pris.

Ubegrænset antal bilag og kassekladder

Der er ikke nogen begrænsning for dit brug. Du kører bare løs. Der er ikke det, du ikke kan oprette og skabe, når du bruger Web-Regnskab. Det er en fordel for mange kunder, fordi de dermed kan bruge Web-Regnskab helt ubegrænset, som de vil.

Hvad siger brugerne?

Regnskabsprogrammet får gode anmeldelser. På Trustpilot får de blandt andet 88 % gode stemmer – det vil sige enten kategorien ”fremragende” (72 %) eller ”god” (16 %). Og det er ikke småting. Kigger man på kundernes kommentarer, er der stort set intet andet end tilfredshed at spore.

Kunderne takker især Web-Regnskab for, at deres program og system er så nemt at bruge. Kundeservicen bliver også rost, fordi kunderne kommer ind på, at hvis der er noget, som de ikke har styr på, kan de altid få god hjælp og vejledning.

De andre (og måske bedre) regnskabsprogrammer

Billy og Dinero er ligeledes stærke, og også førende, spillere på markedet. De har en lidt bredere vifte af brugere, der tæller alt fra enkeltmandsvirksomheder til store virksomheder. Dinero er blandt andet kendt for deres ”flinkelisten,” som viser, hvem der er gode betalere, og hvem der ikke er.

Til sammenligning med Web-Regnskab har Billy har fået 88 % ”fremragende”-anmeldelser af kunderne, mens Dinero har fået hele 93 % ”fremragende”-anmeldelser af kunderne. Hvilket hænger meget godt sammen med, at de fleste bruger et af disse to programmer og for mange er bedre alternativer.

Links til hhv. Billy og Dinero:

https://www.billy.dk/

https://dinero.dk/